Lite julnyheter

Lite julnyheter

Styrelsen har nyligen haft ett möte där de beslutade att sätta in mig (Ola Strömberg) som tillförordnad ordförande. Detta beroende på att man inte kunde hitta någon frivillig själ på årsmötet och att styrelsen alltså inte var fulltalig. Samtidigt har sekreterare Mattias Dahl avsagt sig uppdraget så nu har suppleanten Per Henrik Ekholm åtagit sig den uppgiften med den äran vilket vi är tacksamma för.

Nu är det inte så att en styrelse ska göra allt jobb som finns i en förening. De ska vara sammanhållande och ta beslut om saker. Sen är det vi medlemmar som ska jobba ihop i FÖRENINGEN för dess bästa.

Det finns en lista på olika uppgifter där vi behöver skriva in namn på personer som ansvarar för olika uppgifter som dyker upp. Sen blir det den personen som samlar ihop folk kring sig för att det ska bli utfört med lindrig arbetsinsats. Ju fler vi är som hjälps åt ju lättare kommer det att gå. http://1300rallycup.se/ansvarsomraden/ Notera att det säkert fattas områden/uppgifter som vi behöver komplettera med.

Den största utmaningen är att hitta våra tävlingssponsorer. Börjar vi få fart där kommer Cupen att blomstra rejält …och vi själva kan ha råd att åka lite mer.

Nu håller vi tummar och avstånd så att Julen blir något riktigt positivt.

GOD JUL på er alla!
Ola StrömbergLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *