Trogen Sponsor

Trogen Sponsor

Återigen har vi fått nöjet att samarbeta med en nygammal supporter till Cupen.
känner de flesta av oss Sukkaåkare till då de stöttat oss ett antal år nu. Eldsjälen där som vi har det mesta att tacka för heter Michael Lindberg. Han tävlade själv en kortare period under sin ungdom (rätt länge sen). Men innan dess och även under den tiden var han en dödsföraktande flitig rallyfotograf. Gå in i FB-gruppen ”Rally från förr” och sök på Michael Lindberg så kommer ni hitta massor med fräna nostalgibilder. Det är han och Berndt Carlsson som föder den gruppen med bilder flera gånger i veckan. Han har även co-pilotat med Ola Strömberg och varit med om många ”resor” både här och utomlands.

2 svar på ”Trogen Sponsor

  1. Helt fantastiskt vilken eldsjäl du är Ola, tror inte folk fattar vilket jobb du lagt ner på 1300 cupen . Byggt ny hemsida och fått liv i cupen igen. Stort TACK 🤩

    1. Å lyckats med och fått in våran trogna sponsor Lindberg igen. Helt fantastiskt 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *