Inför premiären

Inför premiären

Vi börjar väl med att önska varandra en GOD FORTSÄTTNING. Hittills har ju det nya året gått bra 🙂

Nu har vi ju kommit överens med ett par tävlingssponsorer som vill vara med från start.
Mattias Gårdman är först ut och har förstått vikten av detta med tävlingssponsorer. Det betyder ju oerhört mycket för oss utövare. Men faktiskt även för Mattias då hans Sukka säkert stiger i pris som en följd av detta.

Men för oss andra betyder det ju mycket mer. Så nu gäller det att vi gör vårt bästa för att sköta om våra sponsorer.

I praktiken innebär alltså detta att ni inte betalar någon startavgift till arrangören vare sig till Hälsingerallyt eller Tierp!! Bara noterna. 🙂 MEN… förutom den årliga Cupavgiften på tusen kronor samt ifylld Cupanmälan så ska ni sätta en tusenlapp till på Cupens konto (Juniorer 300kr) Ungdomsåkare/utbildningsåkare betalar inget.

Nu hoppas jag ni fortsätter sökandet efter fler sponsorer och att ni börjar tigga småpriser av alla de slag att dela ut vid tävlingarna. Gärna två och två då vi har som vana att alltid LOTTA ut hälften av dem till alla som gått i mål.

Sen kan det väl inte vara så himla svårt att skicka in lite Teampresentationer med bilder vi ska ha på hemsidan….

Mvh
Ordförande och webmaster.

Kommentarer är stängda.