Mästarmöte i Racepart Sweden 1300 Rallycup

Mästarmöte i Racepart Sweden 1300 Rallycup

På Lördag “smäller det i kiosken”. Då ger sig hela sexton Suzuki Swiftar in i leken igen för deltävling nr sex i årets ”SukkaCup”. Det kunde blivit fler till denna otroligt populära och trevliga tävling som de duktiga Katrineholmarna arrangerar kring vackra Eriksbergs Slott. Men några valde att fokusera på årets MSR och vi kan gissa att man är nog rätt åknöjd efter en sån resa både mentalt och ekonomiskt.

Äntligen får vi se Svenska Mästarna Jonas Wigren/Jon Magnusson i skogen igen efter vinterns tävlingar. De är dock inte ensamma. Cupens medlem Björn Norman som själv ligger tvåa i cuptabellen, har generöst lånat ut sin reservbil till Jonas Bodin. Det var han som återvände till sporten 2018 och blev Svensk Mästare i R2 klassen. Sen blev det uppehåll igen. Men efter att ha provat Björns Sukka så kunde han inte stå emot längre. Blir intressant se vilken av de två mästarna som rattrostat minst. Frågan är om någon av dem, eller någon annan rår på cupens suverän Joacim Rydin (denna gång med Jonas Sandberg i Högerstolen).

Vi håller tummarna för att vår utbildningsåkare Lovis Jansson kommer till start. Efter att inte ha hunnit laga sin egen bil har hon blivit lovad låna Rickie Hillesjös Mk2:a …som han rullade med i MSR.

Än är det ju flera dagar kvar till start. På lördag kväll vet vi vem som har anledning fira mest på den traditionella och populära festen.

Kommentarer är stängda.