Beträffande årsmötet 2022

Beträffande årsmötet 2022

Hej alla Sukkalovers,

Vi är redan inne i September. Föreningen 1300 Rallycups verksamhetsår är mellan Första Oktober – Sista September. Det betyder att under Oktober ska bokslut göras, Verksamhetsrapporter skrivas och så ska revisorn ta en titt på det åt er. Årsmötet (med prisutdelning) måste hållas innan November månads utgång. Kallelese till detta sker här och ska ske senast fyra veckor innan. Kom gärna med förslag på var, när och ev. aktiviteter. Det viktigaste just nu är att om ni har förslag om ändringar i verksamheten eller t.ex. regler så ska det ske skriftligt i s.k. motioner senast innan September månads utgång för att kunna tas upp på årsmötet. Viktigt att notera är att på årsmöten finns inga ”övriga frågor” på dagordningen.

Kommentarer är stängda.