Racepart Sweden 1300 Rallycupfinal !

Racepart Sweden 1300 Rallycupfinal !

Sukkafinalen körs på planerat datum men på helt annan plats. Startplatsen blir Vetlanda istället för Sigtuna. 7 mil SS väntar de åtta deltagarna i Racepart Sweden 1300 Rallycups finaltävling nu på Lördag i Rally Småland.

Bland sanna amatörer finns det annat som kan sätta käppar i hjulen för att kunna deltaga trots subventionerade startavgifter. Resor till o från kostar pengar det med. Sen finns det ju både arbete och familj att ta hänsyn till.
 
Bidragande orsak kan även vara att topplaceringarna i stort sett redan är avgjorda. Men de som ska tävla om pallplatserna kommer att vara på plats. Både vad gäller den totala placeringen men även bland Juniorer och Utbildningsåkare.

Åt Cupens senaste årens suveräner Joacim Rydin/Magnus Simensen finns inget att göra men platserna därefter är ännu inte helt avgjorda. Årets överraskning Marcus Johnsen/TBA har chans att avancera totalt och även bland juniorerna. Ledande Junioren Filip Carlström/Tomas Norrstrand kommer säkert göra allt för att hålla dem bakom sig.

En sak är säker. Vi som inte är på plats missar något alldeles extra. Ett sommarrally idag som inte har SM-status har sällan så här mycket SS. Säkert är det krokiga Sukkavägar dessutom.

På Lördag kväll vet vi hur slutställningen i Racepart Sweden 1300 Rallycup 2022 ser ut.

Kommentarer är stängda.