Suzuki 1300 Rallycup
HEM 1300 Rallycup Föreningen 1300 Rallycup Nyheter Bild- Mediagalleri Press Forum Select language
Inbjudan/Anmälan
Kontakta oss
Cuptabell
Cupvinnarna
Cupteamen
Reglemente
Anmälarlicenser
Tävlingskalender
Tävlingssponsorer
Reservdelar/tillbehör

Team Strömberg
Team Granfors
Alfta Bilfärg rally team
Team Krigslida
Team Moren Motorsport
Team Rydin Racing
Team VeRa
Team Kasa Motorsport
Team Lund

  Team Nicke ”Kawa” Pettersson

Förare: Nicke Pettersson
Klubb: Fagersta MK
Bil: Sukka gti mk1 wrc. "Kawa"
Story:
Har alltid tyckt rally har vart kul pga av att min pappa körde mycke förr! Men höll på med hockey tills ja va 18-19 år så därför de inte nå åka. Testade utbildningsrally när ja var 16 år men de slutade på tak! Så höll upp några år innan jag köpte min första sukka. Första året blev endast onotat och massor med tid i garaget för min far! Den hårda vägen är tydligen den bästa säger dom som vet! Sen har de rullat dom senaste säsongerna! Har haft turen att haft bra kartläsare brevid mig som hjälp fram till där vi är nu! Först Crille Segerström och Christoffer Bäck. Nu Tony Pumala som åkt bra många SM så ja kan aldrig klaga på noterna i alla fall.
Mer: Teamchef är Pappa Tomas som håller i all mek! Utan honom så fick ja aldrig ihop bilen tack! Sen brukar Även Lasse Eriksson vara med och serva. En riktigt klippa som alltid ställer upp! Även Kent Strömgren är med på servicen och håller koll på allt. Riktigt kul även att Syrran Linn följer med på nästan alla race och hejar på!

Co-driver: Tony Puumala
 
Vårt motto eller målsättning: Köra så fort som möjligt för så lite som möjligt! Bjuda publiken på nån sladd;) Få så mycke rutin och fart i sig så man kan få testa en snabbare bil! GrpN som vore en dröm!
Hemsida
Sponsorer
Söderbärke Grus och Betong, Sandvik Coromant, Fj Måleri, Meca, ATD text och dekor, Larsa Montage och trading AB, Fagersta Lackcenter.

HEM Bild- Mediagalleri
Följ oss
på Facebook

© 1300 Rallycup
Org. nr: 802463-3755
BG 822-4073
Swish 1235351465
e-post. styrelsen@1300rallycup.se

Om kakor (Cookies)

Webmaster:

Produktion: <beki>
SUZUKI 1300 Rallycup Press
Föreningen 1300 Rallycup Forum
Nyheter Translate