Våra fantastiska sponsorer

Våra fantastiska sponsorer

Michael Lindberg som är grundaren till Lindberg Sweden AB, belägna i Edsbyn har ett äkta motorhjärta. Från att ha legat i dikena med dödsförakt och fotograferat sladdande rallybilar, kört rally själv och även åkt med med samma dödsförakt och även på den tiden läst egenskrivna noter så träffade han sin Christina och lugnade nog ner sig lite vad gällde detta. Istället satsade han på deras företag som blivit så framgångsrikt. Vi är så stolta och glada att ha honom med i vårt gäng. Vi vet ju att han har hjärtat i högsta grad kvar i sporten.
HÄR kan Du läsa lite mer om honom. Familjen Lindberg tillhör den där generösa sorten som har ett hjärta för framförallt barn som har det svårt. För dem blev engagemanget i Barnens Räddningsark en hjärtesak.
HÄR kan Du läsa mer om det. Känner Du själv att Du skulle vilja bidra med något där 97% av pengarna går just till vad det är avsett för och alltså bara 3% till administration så kan Du klicka HÄR.
MAIL: michael@lindbergsweden.se magnus@lindbergsweden.se


Bil & AC Center i Borlänge är ett nystartat företag i fräscha lokaler med erfaren personal. De har valt att omgående bli en samarbetspartner med 1300 RallyCup.
MAIL: bil.accenter@autoexperten.se


är från början ett företag beläget i Söderköping som gjorde stenläggningar mestadels i villatomter. Nu har företaget utvecklats till att bli en totalentreprenad inom bygg och anläggning.
Man utför tex uppförande av grunder och husbyggnationer av lösvirkestyp och givetvis stenläggningar.
För tillfället har man nischat sig inom fönsterbyten på stora hyreskomplex.
Ägare och Entreprenör Mikael Jarl.
MAIL: jarlensfalco@hotmail.com


Falco Racing är en entreprenör inom Isracing och Speedway som arrangerar tävlingar inom dessa grenar. Att man tillhandahåller bränsle för dessa sporter undgår väl ingen. Man är även sponsor till både klubblag och enskilda förare. Ägare och Entreprenör Mikael Jarl.
MAIL: jarlensfalco@hotmail.com


Kentas Last & Schakt AB Bildades 1986 av huvudägaren Kent Eriksson och har som sin huvuduppgift att bedriva entreprenadarbeten inom främst transporter och schaktarbeten.
Vår personal är dessutom de bästa som finns! Professionella och pålitliga, vi har en härlig laganda, – vi är TEAM KENTAS.
Kunder kan ta kontakt direkt med oss på Kentas på 08- 570 224 43, för allmän information, tider och priser m.m.
MAIL: tomas@kentas.se


Björn Norman driver Norman Service& Entreprenad AB och utför markentreprenader med egna maskiner samt arbetsledning i både små och stora projekt. VD är Björn Norman.
MAIL: bjorn@normanservice.se


Vi på Grävsugen i Sverige AB är ett glatt och positivt gäng, som vill leverera förstklassig service till våra kunder, och gemensamt med dem lösa de problem som dyker upp. Vi har många års erfarenhet inom bygg, industri samt sanering, och har i flera år arbetat med både slamsugning, torrsugning samt grävsugning. Det är stor skillnad mellan de olika sugbilarna och hur de presterar. Tack vare vår erfarenhet, kommer vi alltid se till att du som kund får rätt typ av hjälp till just ditt projekt.
MAIL: mats@gravsugen.se