Våra fantastiska sponsorer

Våra fantastiska sponsorer

Vi på Racepart Sweden tillhandahåller det mesta du kan behöva för tävling inom motorsport. Säkerhetsutrustning för folkrace, racing och rally. Här hittar du professionell rallyutrustning till konkurrenskraftiga priser.
Du kan enkelt och bekvämt beställa den säkerhetsutrustning du behöver för att köra folkrace, rally eller racing.
Beställ enkelt och bekvämt det du behöver i vår webbshop. Vi har bra priser och snabba leveranser på allt vi har på lager.

Michael Lindberg som är grundaren till Lindberg Sweden AB, belägna i Edsbyn har ett äkta motorhjärta. Från att ha legat i dikena med dödsförakt och fotograferat sladdande rallybilar, kört rally själv och även åkt med med samma dödsförakt och även på den tiden läst egenskrivna noter så träffade han sin Christina och lugnade nog ner sig lite vad gällde detta. Istället satsade han på deras företag som blivit så framgångsrikt. Vi är så stolta och glada att ha honom med i vårt gäng. Vi vet ju att han har hjärtat i högsta grad kvar i sporten.
HÄR kan Du läsa lite mer om honom. Familjen Lindberg tillhör den där generösa sorten som har ett hjärta för framförallt barn som har det svårt. För dem blev engagemanget i Barnens Räddningsark en hjärtesak.
HÄR kan Du läsa mer om det. Känner Du själv att Du skulle vilja bidra med något där 97% av pengarna går just till vad det är avsett för och alltså bara 3% till administration så kan Du klicka HÄR.


Gårdmans Transport AB med säte i Norrköping startades 2009.
Företaget har specialiserat sig på anläggningstransporter där huvudsysslan sommartid är asfalteringsarbeten.
Vintertid är det snöröjning, grus, schakt och maskintransporter.
Kvalitét och miljö är ledord för oss och vår moderna fordonsflotta följer senaste miljökrav och drivs givetvis på HVO 100.
Några av våra stora uppdragsgivare är Svevia, Peab, Skanska, NCC och Asfaltsgruppen Öst.
Företaget sysselsätter 10 personer och omsätter ca 20 miljoner årligen.


Mekonomen Bilverkstad i Valdermarsvik är inte vilken bilverkstad som helst. Den här drivs av en Svensk Rallymästare vid namn Jonas Wigren. Vi kan vara säkra på att här finns massor av erfarenhet och framförallt kunskap att snabbt lösa problem för sina kunder.


är från början ett företag beläget i Söderköping som gjorde stenläggningar mestadels i villatomter. Nu har företaget utvecklats till att bli en totalentreprenad inom bygg och anläggning.
Man utför tex uppförande av grunder och husbyggnationer av lösvirkestyp och givetvis stenläggningar.
För tillfället har man nischat sig inom fönsterbyten på stora hyreskomplex.
Ägare och Entreprenör Mikael Jarl.


Falco Racing är en entreprenör inom Isracing och Speedway som arrangerar tävlingar inom dessa grenar. Att man tillhandahåller bränsle för dessa sporter undgår väl ingen. Man är även sponsor till både klubblag och enskilda förare. Ägare och Entreprenör Mikael Jarl.

Företaget utför markentreprenader med egna maskiner samt arbetsledning i både små och stora projekt. VD är Björn Norman. E-mail: bjorn@normanservice.se